Digital Content Marketeer
(16 - 24 uur)

Quality Contacts is specialist in klantcontact. Wij groeien hard en willen met jouw hulp nóg harder gaan. Jouw functie bij ons is dan ook veelzijdig en zit vol verantwoordelijkheden. We zoeken namelijk jouw expertise als aanvulling op ons salesteam.

Dit is een functie die je voor een groot deel zelf kunt vormgeven. Jouw expertise en kennis kun je hier volledig inzetten om van onze marketingfunnel een succes te maken. We verwachten van jou dat je de uitvoer met advies combineert. Jij voedt ons met nieuwe ideeën, met analytics en resultaten, KPI’s waar je zelf op stuurt en met advies over nieuwe stappen die onze groei ondersteunen.

Samen met onze salesmanager ga jij de hele marketing en sales beheren, plannen en uitvoeren. Bij Quality Contacts krijg je veel ruimte en vrijheid voor eigen invulling van jouw rol.

Wat ga je allemaal doen?

 

·      Je plaatst relevante content op de sociale media, die je natuurlijk ook zelf maakt;

·       Tevens creëer je traffic op de social media en zorg je op een creatieve manier voor leads;

·       Zelfstandig uitvoeren van de marketingstrategie die je zelf vormgeeft;

·       Onderhouden, verhogen vindbaarheid (SEA &SEO) en gebruiksvriendelijkheid van onze website en social mediakanalen;

·       Rapporteren van de resultaten van de marketingcampagnes die je opgezet hebt;

·       Creëren van websitecontent, referenties, interviews en schrijven van blogs

·       Je bewerkt, edit en monteert zelfstandig video en beeld zodat dit geschikt is voor een specifieke uiting of medium;

 

Wat vragen wij van jou?

·         Je bent allround marketeer, met passie voor digitale marketing;

·         Het schrijven van teksten doe je foutloos;

·         Je bent bekend met alle sociale media en je interesse ligt hier ook;

·         Kennis van en ervaring met SEO en SEA;

·         Ervaring met WordPress elementor is een pre;

·       Je kunt advies geven op basis van analytics en stuurt op KPI’s

Wij bieden

·         Een organisatie waar je samen met de gezelligste collega’s werkt aan de doelen van Quality Contacts. Leer ze alvast kennen via qualitycontacts.nl/onze-medewerkers/.

·         Een aantrekkelijke en vooral veelzijdige baan met een grote mate van zelfstandigheid waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling;

·         Mogelijkheden voor een flexibele werkplek en thuiswerk;

·         Een laptop van de zaak;

·         Een mobiele telefoon van de zaak;

·         Alle benodigde ondersteunende programma’s om jouw visuele creaties te kunnen maken;

 ·       Een marktconform salaris afgestemd op jouw opleiding en ervaring tussen de €2500 en €2800 bruto op basis van fulltime dienstverband in combinatie met een jaarcontract.

Enthousiast?
Solliciteer met jouw motivatie en CV via onderstaande link. Wil je eerst graag verdere informatie? Neem dan zeker even contact op met een van onze recruiters om de mogelijkheden te bespreken via onderstaande contactgegevens. 

 personeel@qualitycontacts.nl of 06-46890430

Quality Contacts hanteert een screeningsbeleid, het opvragen van een referentie deel uit kan maken van de aanstellingsprocedure. Tijdens de screening kan social media, zoals LinkedIn geraadpleegd worden.