ICT-MANAGER

Quality Contacts is een ambitieus en commercieel gedreven organisatie gespecialiseerd in het ontzorgen van klanten op het gebied van klantcontact. En dat voor de mooiste merken! Of het nu gaat om inkomend- of uitgaand telefoonverkeer, het verwerken van e-mails, het invoeren van orders, chat of webcare, wij ontzorgen!

Als ICT-Manager bij Quality Contacts ben je onderdeel van het kloppende hart van ons bedrijf, de afdeling ICT! Samen met je team én externe partners ben je verantwoordelijk voor het breed scala aan ICT voorzieningen waaronder applicaties, werkplekken, servers en netwerk waarin iedereen met zijn of haar expertise een steentje bijdraagt.

Je bent een goede gesprekspartner voor alle lagen van de organisatie, van medewerkers op de vloer tot en met het Management Team en externe partners. Hierbij weet jij de ideeën / wensen uit de operatie te vertalen richting de afdeling en neem jij jouw collega’s mee in het proces.

Je denk actief mee in de jaardoelstellingen van de afdeling. Daarnaast krijg je veel vrijheid om jouw ideeën te realiseren. Hiervoor weet jij  je omgeving mee te nemen in je ambities waarbij het plezier in het werken en resultaatgerichtheid goed samen gaan.

In jouw rol heb je veel contact met de operationele projectmanagers, de vraagstukken die zij met opdrachtgevers bespreken weet jij waar nodig om te toveren tot een duidelijk plan om met jou collega’s aan te pakken.

Wat vragen wij:

  • HBO werk en denkniveau;
  • Ervaring met het omzetten van operationele vraagstukken naar een ICT visie;
  • Organisatiesensitiviteit;
  • Je houdt van samenwerken maar red je ook prima bij jouw solo projecten;
  • Communicatief sterk, flexibel inzetbaar en hands-on mentaliteit

Wat bieden wij:

  • Een veelzijdige rol binnen een ambitieuze organisatie;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Veel ruimte voor innovatie, ontwikkeling en co-creatie;
  • Werken in een leuk team met ambitieuze doelen;

 

Quality Contacts hanteert een screeningsbeleid, waarbij het in gang zetten van een VOG aanvraag, een assessment en het opvragen van een referentie deel uit maakt van de aanstellingsprocedure. Tijdens de screening kan social media, zoals LinkedIn geraadpleegd worden”.

Heb jij vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op via personeel@qualitycontacts.nl. Of solliciteer direct via de knop ‘Solliciteer nu!’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.