• slide

    Klant Cases

    Energie

Vragen over deze case?

Bel dan nu met Kitty Vermeer:
06 53 75 66 61 of email naar
kitty.vermeer@qualitycontacts.nl

Vragen over deze case?

Case: Oxxio

Opdrachtgever: Oxxio
Oplossing: Sales Support
Project naam: Acquisitie, Upsell en Win-back

Korte beschrijving:

Voor OXXIO hebben we een campagne mogen draaien die op diverse sales facetten en doelen was ingestoken. We hebben koude en lauwe acquisitie voor ons rekening genomen. Hebben bestaande klanten een beter passend product aangeboden en hebben oud-klanten overtuigd om weer terug te komen.

De uitdaging:

De uitdaging was om alle proposities en klantgroepen goed te verdelen in onze database, dialer en systemen. Zodat maximale effectiviteit werd bereikt en er continue klantbenadering plaatsvond.

Bijzonder in dit project:

Het vinden van een haakje om een onderscheidend verkoopverhaal te vertellen aan de consument. Ten tijde van het project was net als nu de concurrentie in de markt onverminderd groot. Quality Contacts heeft alle skills ten aanzien van commerciële slagkracht en sales competenties ten volle kunnen benutten.

Wat we hebben gerealiseerd:

Door slimme inzet van onze technologie was de efficiëntie enorm hoog. Met een hoog bereik en door het inzetten van een ervaren team professionals die snel konden schakelen tussen klantgroep en propositie hebben we een maximale commerciële performance realiseren.

Content