• slide

    Klant Cases

    Maatschappelijk

Vragen over deze samenwerking?

Bel dan met Kitty Vermeer:
06 53 75 66 61 of e-mail naar
kitty.vermeer@qualitycontacts.nl

Vragen over deze samenwerking?

Case: Stichting van Het Vergeten Kind

Opdrachtgever: Stichting van Het Vergeten Kind
Oplossing: Klant & Service
Project naam: De week van Het Vergeten Kind

Korte beschrijving:

Gedurende de week van Het Vergeten Kind is er door de Nederlands tv-zenders maximaal aandacht gegeven aan de Stichting van Het Vergeten Kind die zich inzet om het welzijn en plezier van kinderen die niet thuis kunnen wonen te verbeteren.

De uitdaging:

De grilligheid was enorm doordat de momenten dat het actie telefoonnummer door de dagen heen getoond wordt telkens anders was. We hebben de campagne goed kunnen mengen met onze andere campagnes zodat wanneer de pieken kwamen we direct omschakelden naar het de opvang van telefoontjes naar deze geweldige stichting.

Bijzonder in dit project:

Net als bij de actie van 'Het Knoop Gala' vinden we het belangrijk om onze expertise, wanneer hier ruimte en capaciteit voor is, onbaatzuchtig in te zetten voor maatschappelijke doelen. We merken ook dat onze medewerkers het ontzettend leuk vinden om hier aan mee te werken. We zijn blij dat we dit hebben kunnen doen.

Wat we hebben gerealiseerd:

Een gekke en drukke week die ons veel plezier heeft gebracht en een hoop enthousiasme en betrokkenheid onder onze medewerkers. We doen het morgen zo weer!

Content