Dienstverlening

Sales en telemarketing OUD

Klantenservice uitbesteden cases

Energie

Inbound sales desk

Media

FOX Sports Campagne

Telecom - Vodafone

Cross-sell

Vragen over sales support oplossingen?

Bel dan met Kim Vermuë:

06 10 11 64 28 of e-mail naar
kim.vermue@qualitycontacts.nl

Sales support & telemarketing met maximaal rendement.

Sales is Service en Service is Sales. Daar geloven we in. Een goed gesprek ontstaat niet door even snel een pitch te doen, maar door vragen te stellen en de behoefte te ontdekken bij de klant. Alleen met de juiste informatie kunnen we een passend en relevant aanbod doen dat aansluit op de belevingswereld van de klant. We besteden in onze campagnes en projecten veel aandacht aan het trainen op deze vaardigheid bij onze medewerkers.

Inbound Salesdesk

Uw campagne slaat aan en de lijnen staan roodgloeiend. Heel mooi, behalve als u telefoontjes mist door onvoldoende medewerkers die uw klant te woord kunnen staan. Mis geen sale meer en breid uw capaciteit uit via de Inbound Sales Desk van Quality Contacts!

Telemarketing

Een goed adviesgesprek. Dat maakt het verschil. We gaan een dialoog aan met uw klant. Dat levert een prettiger contact op, een positief gevoel over het telefoontje en meer sales! We zijn specialist in adviesgerichte commerciële telemarketing. Onze resultaten zijn het bewijs!

Specialist in telemarketing

Bent u op zoek naar commerciële mensen die resultaatgericht uw product via telemarketing op een persoonlijke manier aan de man of vrouw kunnen brengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers gaan als ambassadeurs van uw merk het gesprek aan en gaan in elk gesprek voor het maximale resultaat.

Net even anders

We zijn zuinig op onze sales mensen. Elk gesprek moet sprankelend, klantvriendelijk en positief zijn. Dat kan alleen doordat we de juiste coaching bieden, vrijheid geven om het werk op eigen manier in te vullen en een prettige werksfeer te realiseren. Dat maakt telemarketing voor de consument ook prettiger. Maak kennis met onze collega’s in de casefilmpjes en ontdek of onze manier van werken bij u past.

We zijn u graag van dienst!

Waarom Quality Contacts?