Lead Engineer

Een zeer leuke en uitdagende functie als Lead Engineer bij een ervaren en ambitieus Contact Center met de
perfecte kans om een bijdrage te leveren aan de professionalisering en groei van de organisatie.

Omschrijving

Als Lead Engineer bij Quality Contacts ben je onderdeel van het kloppende hard van ons bedrijf, de afdeling ICT! Samen met je team én externe partners ben je verantwoordelijk voor het breed scala aan ICT voorzieningen waaronder applicaties, werkplekken, servers en netwerk waarin iedereen met zijn of haar expertise een steentje bijdraagt. Met jouw expertise heb je een actieve bijdrage aan de scrum cyclus, het ontwikkelen van relatief eenvoudige (web)applicaties (HTML, CSS, Javascript, SQL), het inrichten en beheren van verschillende databases (MS-SQL)  en BI tools (Zoho Analytics) en het analyseren van en rapporteren over beschikbare data.

Je bent een goede gesprekspartner voor alle lagen van de organisatie, van medewerkers op de vloer tot en met het Management Team. Hierbij weet jij de ideeën / wensen uit de operatie te vertalen richting de afdeling en neem jij jouw collega’s mee in het proces. Je denk actief mee in de jaardoelstellingen van de afdeling In deze functie wordt je voor een vliegende start ingewerkt en ondersteund door de ICT Manager. Daarnaast krijg je veel vrijheid om jouw ideeën te realiseren. Hiervoor weet jij  je omgeving mee te nemen in je ambities waarbij het plezier in het werken en resultaatgerichtheid goed samen gaan.

 

In jouw rol heb je veel contact met de operationele projectmanagers, de vraagstukken die zij met opdrachtgevers bespreken weet jij waar nodig om te toveren tot een duidelijk plan om met jou collega’s aan te pakken.

 

 

Het operationele team

 • Arjan, onze scripting en callflow guru – Programmeur / Applicatiebeheerder
 • Kaan, nieuw talent met frisse energie voor het vak – Werkplekbeheerder & programmeur in opleiding
 • Jacco, specialist in de branche en sparringpartner op niveau   – Senior Programmeur / Applicatiebeheerder

Wat vragen wij?

 • HBO werk en denkniveau;
 • Ervaring met het omzetten van operationele vraagstukken naar een ICT visie;
 • Brede ICT kennis, met inhoudelijke diepere kennis over databases (MS-SQL) en BI tools;
 • Je houdt van samenwerken maar red je ook prima bij jouw solo projecten;

 

Wat bieden wij?

 • Een veelzijdige rol binnen een ambitieuze organisatie
 • Veel ruimte voor innovatie, ontwikkeling en co-creatie;
 • Salaris tussen de €3500,- en €4750,- afhankelijk van de skills die jij meebrengt;
 • Werken in een tof team met ambitieuze doelen;
 • Samen leren, vallen, opstaan en succes vieren (wij houden wel van een victory biertje).

 

 

Quality Contacts hanteert een screeningsbeleid, waarbij het in gang zetten van een VOG aanvraag, een assessment en het opvragen van een referentie deel uit maakt van de aanstellingsprocedure. Tijdens de screening kan social media, zoals LinkedIn geraadpleegd worden.

Enthousiast?
Ben jij enthousiast geworden over deze vacature solliciteer dan direct via de link. Mocht je vragen hebben over de vacature neem contact op via personeel@qualitycontacts.nl of bel 06-82042379