Vacature: Manager ICT

Een zeer leuke en uitdagende functie als Manager ICT bij een ervaren en ambitieus Contact Center met de
perfecte kans om een bijdrage te leveren aan de professionalisering en groei van de organisatie.

Omschrijving

Als Manager ICT bij Quality Contacts leid je de dagelijkse gang van zaken binnen de afdeling ICT (4 personen). Samen met je team én externe partners ben je verantwoordelijk voor het volledige scala aan ICT voorzieningen waaronder applicaties, netwerk en werkplekken. Bij de werkzaamheden van het interne team ligt de nadruk op gebruikersondersteuning en op basis van een Scrum planning ontwikkelen van relatief eenvoudige (web)applicaties (HTML, CSS, Javascript, SQL). Naast het aansturen van je team werk je zelf inhoudelijk mee. Het zwaartepunt ligt daarbij op inrichten en beheren van databases en op het analyseren van en rapporteren over beschikbare data.

Je bent een goede gesprekspartner voor alle lagen van de organisatie, van medewerkers op de vloer tot en met het Management Team. Je stelt jaardoelstellingen op, bewaakt deze en rapporteert. Flexibel, analytisch, het hebben van een visie alsook financieel inzicht zijn jouw sterke eigenschappen. In deze functie wordt je voor een vliegende start ingewerkt en ondersteund door de huidige ICT Manager zelf. Daarnaast krijg je veel vrijheid om jouw ideeën te realiseren. Hiervoor weet jij  je omgeving mee te nemen in je ambities waarbij het plezier in het werken en resultaatgerichtheid goed samen gaan.

Wat vragen wij?

  • HBO werk en denkniveau;
  • Brede ICT kennis, met inhoudelijke diepere kennis over databases (MS-SQL) en BI tools;
  • Minimaal 4 jaar ervaring in het aansturen van een Team.

Wat bieden wij?

  • Een zelfstandige rol binnen de organisatie;
  • Veel ruimte voor innovatie;
  • Salaris tussen de €4000,- en €5000,- afhankelijk van opleiding en ervaring.

Quality Contacts hanteert een screeningsbeleid, waarbij het in gang zetten van een VOG aanvraag, een assessment en het opvragen van een referentie deel uit maakt van de aanstellingsprocedure. Tijdens de screening kan social media, zoals LinkedIn geraadpleegd worden.

Enthousiast?
Ben jij enthousiast geworden over deze vacature solliciteer dan direct via de link. Mocht je vragen hebben over de vacature neem contact op via personeel@qualitycontacts.nl of bel 06-46890430.