NIEUWSBRIEF APRIL - MEI 2024

Verbouwing Sanquinvloer en kantine!

Zoals inmiddels de meesten van jullie al wel weten, groeien de projecten Medipoint en Sanquin momenteel als kool! Dit zorgt echter ook voor de nodige (leuke) uitdagingen, namelijk: “hoe waarborgen we voldoende werkplekken op kantoor?” Met die vraag zijn we na een tijdje te hebben gestoeid met verschillende opties nu tot een oplossing gekomen. Er wordt momenteel flink verbouwd aan de kant van Medipoint/Sanquin.

De bestaande glazen wand is deels gedemonteerd, waardoor er op de vloer aan de kant van Sanquin meer ruimte is ontstaan voor het realiseren van extra werkplekken. Ook het vergaderhokje is zeer grondig en met alle tijd en aandacht denkbaar verwijderd 😉 De ruimte die daardoor is ontstaan is inmiddels ingevuld met een viertal werkplekken voor de teamleiders van Sanquin.

Mede dankzij de onuitputtende inzet van onze ICT-toppers is dit zeer snel gefixt! Als extra hoogtepunt wil ik graag benoemen hoe onze ICT-held Cas zijn eigen grenzen heeft verlegd door op de ladder te klimmen en in het plafond aan het werk te gaan. Wat een held! En ja, daar hebben we bewijs van!

Ook hebben jullie ongetwijfeld gemerkt dat er ook beneden in en rond de kantine het nodige is verbouwd en gewijzigd. Het is nog niet helemaal af, maar de grote lijnen zijn zichtbaar en volgens mij ziet iedereen dat er veel werk is verzet om er een gezelligere kantine van te maken. Chapeau aan iedereen die z’n steentje heeft bijgedragen!

QC - keuzemenu

Afgelopen maand stond ook in het teken van nieuwe ideeën implementeren voor recruitment. Onze recruiters Sacha en Bas hebben de afgelopen maanden enorm moeten zoeken naar heel veel kandidaten voor al onze projecten, waardoor ook vanuit hun het verzoek kwam om gezamenlijk te brainstormen over middelen of incentives om vanuit ons eigen personeel meer nieuwe collega’s aan te dragen.

Vanuit deze sessie is een heel tof keuzemenu gekomen, waaruit medewerkers bij het aandragen kunnen kiezen voor hun gewenste beloning. Dit heeft inmiddels al meer dan 10(!) sollicitanten opgeleverd! Fantastisch!

Even voorstellen

Sinds woensdag 1 mei is Martin Bangma bij QC gestart als teamleider. Martin gaat aan de slag op de algemene belvloer en stelt zich hieronder graag even kort aan jullie voor:

De meeste van jullie hebben me al eens zien lopen en een aantal hebben zich al aan me voorgesteld. Een aantal weken geleden ben ik begonnen in de functie van teamleider op het project van VitalAire.

Het contactcentrum is voor mij geen onbekend terrein en een aantal collega’s kennen mij ook vanuit mijn vorige werkgever(s). Wat is het land van contactcentra toch ook klein.

Ik heb ruim 15 jaar ervaring in het vak van teamleider en heb met verschillende opdrachtgevers projecten opgezet, gedraaid en verbeterd. En dit ga ik voortzetten bij QC.

In mijn vrije tijd mag ik graag klussen bij familie en mijn eigen huis. Ik mag graag in de natuur vertoeven en ga regelmatig naar Terschelling en Ameland om lekker uit te waaien en vrienden te bezoeken. Daarnaast mag ik, waar mogelijk, graag karaoke zingen in een plaatselijk muziekcafé. Voor meer achtergrond of verdieping, kom eens langs, ik ben er bijna elke dag!

Sportabonnement

Collega’s!

Zitten jullie al een tijdje te twijfelen over het oppakken van een sportroutine, maar houdt het prijskaartje je tegen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Het is tijd om die sportschoenen aan te trekken, want nu kun je (deels) op kosten van de baas sporten.

Een actieve levensstijl draagt bij aan een fysieke gezondheid, maar natuurlijk ook voor je mentale welzijn! Wij zien het belang hiervan in, en willen doormiddel van een tegemoetkoming de drempel voor sporten verlagen.

Droom je nu al jaren om weer op voetbal, tennis of naar de sportschool te gaan, maar hield het prijskaartje je tegen? Schrijf je dan vooral in voor je favoriete fysieke sportactiviteit.

Meer weten over de voorwaarden en de manier waarop je dit kan aanvragen? Ga naar: https://www.qualitycontacts.nl/sportabonnement/

Ps. Als je al fanatiek aan het sporten bent, kan je hier natuurlijk ook aanspraak opmaken, check de link!

Feestcommissie

Zet alvast in je agenda!

  • 14 juni  Buitenspeeldag, deze dag zullen er allemaal (kleine) spelvormen buiten gespeeld kunnen worden in de pauzes. Hier zijn ook prijzen te winnen natuurlijk en de spellen zijn voor iedereen toegankelijk!
  • 2 aug Vrijmibo

HRM: Salarishuis

Zoals jullie weten en mogelijk al hebben gezien hebben wij in de afgelopen maanden bewust de keuze gemaakt om “Mens & Techniek” centraal te stellen. Mens en Techniek zijn de belangrijkste factoren voor ons succes. Om deze reden introduceren wij graag het Salarishuis voor Contactcenter medewerkers.

Het salarishuis geeft de ruimte om niet alleen door te groeien qua kennis, maar ook qua salaris. Er zijn zes verschillende schalen binnen het salarishuis  –>

 

De stappen zijn direct gekoppeld aan de beoordelingscycli, de score vanuit jouw beoordelingsformulier bepaald of er sprake is van stap naar de volgende schaal.

Mochten er vragen zijn over de verschillende schalen kun je altijd contact opnemen met hrm@qualitycontacts.nl.

HRM: Jubilea

Naast het sportabonnement en het salarishuis dat wij onlangs hebben geïntroduceerd, is er nog een nieuwe beloning die wij graag introduceren. Dit is namelijk het jubilea! Het is natuurlijk een beste prestatie om bijvoorbeeld de bekende 12,5 jaar te halen, hier gaat per 1 mei 2024 voor elk bekende jubilea iets moois tegenover staan. Ben je nieuwsgierig naar wat deze cadeaus zijn? Bekijk dan de infographic.

QM: Informatiebeveiliging