• slide

    Onze kwaliteit

    wij weten wat er bij u speelt

Wilt u meer informatie?

Laat u door ons terugbellen!

Naar de klant cases

Naar de klant cases

Naar de case video’s

Naar de case video’s

Kwaliteit zit in onze naam

Kennis van zaken, flexibiliteit en onze persoonlijke en betrokken manier van samenwerken is kenmerkend voor ons bedrijf. Onze trainers, team managers en medewerkers worden een verlengstuk van uw bedrijf. Wij weten wat er bij u speelt.

img-content-onze-kwaliteit.jpg

"Zorgvuldigheid rond klantgegevens is een absolute prioriteit bij ons!"
Famke Smidt - Manager Kwaliteit

Compliance en Privacy staan bij ons hoog in het vaandel. Onze eigen kwaliteitsafdeling ziet erop toe dat alle wet -en regelgeving wordt nageleefd en houdt alle nieuwe ontwikkelingen scherp in de gaten zodat u daar geen zorg aan heeft. We zijn na een uitgebreide audit door de DDMA onderscheiden met een gouden certificaat voor ons privacy waarborg. De gegevens van uw klanten zijn veilig bij ons.

Flexibiliteit waar u elke dag op kunt rekenen.

Onze kracht zit in aanpassingsvermogen en snelheid. Ons IT-ontwikkelingsteam is ingericht om in slechts enkele uren proposities te wijzigen, scripts aan te passen of een rapportage net even anders vorm te geven.

Ons state-of-the-art technische platform stelt ons in staat om een veelvoud aan service- en salescampagnes naast elkaar in te zetten. Maximale efficiëntie en flexibiliteit zodat uw klant snel geholpen kan worden en de beste resultaten gewaarborgd zijn!

img-content-onze-kwaliteit2.jpg

De beste samenwerking ontstaat op basis van een partnership

'

De hoogste kwaliteit van uw klantcontacten is gewaarborgd. Dat is de garantie die wij geven. Door middel van tussentijdse evaluaties met u en onze medewerkers op alle niveaus kunnen we goed in kaart brengen waar het goed gaat en waar we kunnen verbeteren.

'

Ons projectteam zit letterlijk bovenop de bal. Quality Contacts is ingericht om snelle en directe interne contacten mogelijk te maken, zonder onnodige schakels en ruis. Wij kunnen daarom snel schakelen zodat we kunnen leveren wat u uw klanten belooft.

'

U bent altijd van harte welkom om de dienstverlening van Quality Contacts te ervaren of om tijdens het verloop van een project de invulling te toetsen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Neem contact met ons op. Wij maken graag kennis met u.

Onze visie

Door factoren zoals de komst van het Bel-me-niet Register en de focus op Customer Experience wordt de inzet van traditionele massale campagnes of klantondersteuning vervangen door 'dienstverlening op maat'. Klanten zijn veeleisender en steeds beter geïnformeerd. Bij elk touchpoint binnen de contact journey wil de klant dat er echt aandacht wordt gegeven aan hun wensen en eisen, het aanbod dient relevant te zijn.

Het is volgens ons voorwaardelijk om de technologie van morgen te combineren met de ‘personal touch’ van ervaren sales agents. Directe reactie op bijvoorbeeld website leads, social interactie, (commerciële) e-mails en DM campagnes is het uitgangspunt om relevante proposities op het juiste moment te kunnen bieden. Onze overtuiging is dat er altijd ruimte is om elk klantcontact te optimaliseren en het rendement te maximaliseren! Een keer samen sparren? Kom een keer langs of bel onze afdeling Sales & Marketing op nummer 0224 - 224 242. U kunt uiteraard ook direct met één van onze collega's bellen via de contactpagina!

Content