• slide

    Oplossingen

    een oplossing voor ieder vraagstuk

Wilt u meer informatie?

Laat u door ons terugbellen!

Naar de klant cases

Naar de klant cases

Naar video klant cases

Naar video klant cases

Onze oplossingen

Bij Quality Contacts denken we niet in inbound en outbound alleen. We denken in toegevoegde waarde. Wat wilt u bereiken met uw klantcontacten. Dat is wat wij willen weten. Om daar vervolgens samen met u invulling aan te geven. Onze passie en energie komt voort uit het leveren van perfecte service voor uw klanten. Pas als uw klant blij is, dan zijn wij blij!

"De manier waarop we klanten ondersteunen ontwikkelt continu."
Kitty Vermeer - Manager Sales & Marketing


Van Chat tot Apps en van Life Cycle Management tot en met Webcare. Quality Contacts helpt uw klant verder.

'

Chat is niet meer weg te denken in het service pallet. Niks is makkelijker voor een klant om even die snelle vraag te stellen wanneer hij zich oriƫnteert op uw website. We richten het het graag voor u in.

'

Een opkomende ontwikkeling is klant communicatie via Apps. Laat ons weten wat uw wensen zijn en we denken graag met u mee om dit voor u mogelijk te maken.

'

Quality Contacts helpt u graag met een team van ervaren Webcare specialisten om in gesprek te gaan met uw fans, criticasters en ervaringsdeskundigen.

'

We bieden een totaaloplossing op basis van de life-cycle van uw klant. Van aankoop tot Are you happy call. We richten onze dienstverlening zo in dat uw klant op elk moment de juiste dienstverlening krijgt.

Content