• slide

  Oplossingen

  Campagne Management

Vragen over Campagne Management oplossingen?

Bel dan nu met Kitty Vermeer:
06 53 75 66 61 of e-mail naar
kitty.vermeer@qualitycontacts.nl

Vragen over Campagne Management oplossingen?

Campagne Management

Met de campagne management oplossingen van Quality Contacts heeft u geen omkijken meer naar het verzorgen van mailings, het voorzien in het versturen van informatie aan uw klanten of het verwerken van aanvragen of orders. Wij kunnen algemene mailings verzorgen, bevestigingsbrieven versturen of al uw klanten informeren over een nieuw product of dienst via onze SMS-service. Wij regelen dit vanaf het printen tot verzenden.

img-content-campagne-management.jpg

E-mailmarketing
Koppel telemarketing met slimme e-mailcampagnes. Volg e-mail direct persoonlijk op zodat u relevanter bent en hogere conversies haalt. Stuur nog even die e-mail na met het aanbod als de klant nog twijfelt of volg automatisch op met een upsell aanbod. We hebben alles aan boord om persoonlijk contact en e-mail op maat optimaal te combineren!

Klant inzichten
Door onze samenwerking met een breed pallet aan partners in klantonderzoek kunnen we u helpen het verschil te maken. Of u nu eenmalig wilt meten of elk klantcontact wilt opvolgen met een NPS vraag, het kan allemaal. We meten het websentiment rond uw merk, maar kunnen ook CSAT, Customer Effort Score en NPS in beeld brengen. Kom eens langs om te onderzoeken hoe wij kunnen helpen uw dienstverlening verder te versterken!

Database marketing
Privacy en security zijn topprioriteit bij ons. Onze klanten weten dan ook dat ze met een gerust hart klantinformatie kunnen delen. Met onze ervaren database specialisten kunnen we u vervolgens helpen om betere selecties te maken of te segmenteren waardoor uw campagnes een hogere conversie realiseren.

Betere campagnes door ervaring


We hebben ruim 10 jaar ervaring in marketing- en servicecampagnes in uiteenlopende branches. Als geen ander hebben we kennis in wat een project succesvol maakt. We kunnen meedenken in segmentatie, maar ook in het optimaliseren van de gesprekken. Doordat we de resultaten real-time kunnen volgen hebben we voor u snel inzichten in wat wel en niet werkt in uw campagnes. Zodat u direct kunt bijsturen.

Net even anders
De combinatie van een state-of-the-art technologisch platform in combinatie met ons eigen Development & Operations team is ideaal voor slimme maatwerk oplossingen. Bij ons vindt u geen standaard oplossingen die net niet bij u passen. Bekijk onze case filmpjes en maak kennis met onze collega’s.

We zijn u graag van dienst!

 • Fulfilment van uw campagnes.
 • Klantonderzoek en database verrijking.
 • Geautomatiseerde klant communicatie.
 • Marktonderzoek.

Waarom Quality Contacts?

 • Eigen Development & Operations team.
 • State-of-the-art IT & Communicatie platform.
 • Eigen Project Manager tot uw beschikking.
 • Altijd maatwerk.
Content