• slide

  Oplossingen

  Uw klantenservice uitbesteden

Vragen over Klant & Service oplossingen?

Bel met Kitty Vermeer:

06 53 75 66 61 of e-mail naar

kitty.vermeer@qualitycontacts.nl

Vragen over Klant & Service oplossingen?

Uw klantenservice, webcare of chat met een gerust hart uitbesteden

Of het nu gaat om het overnemen van uw klantenservice of het inrichten van een receptionistenservice. Bij Quality Contacts bent u aan het goede adres. De zorg van uw klanten is bij ons in uitstekende handen. Met een team van zo’n 400 medewerkers zijn we groot genoeg om complexe projecten aan te pakken en flexibel genoeg om u op maat en persoonlijk te kunnen ondersteunen.

img-content-klant-service.jpg

Inbound klantenservice
We zijn er om uw klantenservice te ondersteunen. Laat geen enkele klant meer in de wacht staan. Met onze flexibele dienstverlening kunt u uw volledige klantenservice aan ons uitbesteden, maar we staan ook voor uw klanten klaar om de pieken door de dag heen op te vangen.

Webcare
Door onze partnerships met diverse Webcare platformaanbieders kunt u met ons alle kanten op. We kunnen voor uw klanten de volledige Webcare opvangen met het Quality Contacts Webcare team. Maar het is ook mogelijk om via uw Webcare omgeving uw klanten te woord te staan.

Chat
Uw klanten chatten live via uw website met onze ervaren medewerkers. Doordat er meerdere gesprekken tegelijkertijd gevoerd kunnen worden is de effectiviteit van deze vorm van klantenservice groot. En uw klant is direct geholpen.

Whatsapp
Wel zo handig als uw klant even dat appje kan sturen via zijn telefoon. We kunnen de volledige Whatsapp dienstverlening onder onze hoede nemen of via uw processen extra capaciteit aanbieden.

De zorg voor uw klanten in vertrouwde handen

U bent op zoek naar een partner om een deel of uw hele klantenservice center voor u over te nemen? Met ons ervaren implementatie team, onze groep klant adviseurs en een modern IT en Telefonie platform kunt u uw klantcontact met een gerust hart aan ons overlaten.

Net even anders
Ontdek of onze aanpak bij u past. We werken met medewerkers in vaste dienst en met overwegend fulltimers. Daardoor beschikken we over zeer ervaren mensen met passie voor klantcontact. Bekijk onze casefilmpjes en maak kennis met onze medewerkers en hoor wat onze klanten over ons zeggen!

We zijn u graag van dienst!

 • Overnemen of ondersteunen van uw klant contact center.
 • Back-up voor het opvangen van uw piekmomenten.
 • Inrichten van aftersales processen en campagnes.
 • Receptionisten service. De centrale ingang voor uw klanten en leveranciers.

Waarom Quality Contacts

 • Ervaren medewerkers in vaste dienst.
 • Eigen werving & selectie.
 • Uitgebreide training en coaching.
 • Flexibele en snelle implementatie.
Content