KLANTADVISEUR SALES

Zin in een uitdaging bij het leukste contactcenter van Zwolle?

Wij zoeken een klantadviseur: sales

24 - 40 UUR

Wat ga je doen?

HIER KRIJG JIJ ENERGIE VAN:

Wat zoeken wij?

HIER STARTEN JOUW KANSEN

Op zoek naar een uitdagende baan in ons gezellige facilitaire contactcenter in Zwolle? Bij Quality Contacts is het niet alleen gezellig en leerzaam, maar je maakt ook kans op een vast contract! Wij werken samen met diverse bedrijven en zijn momenteel op zoek naar enthousiaste Outbound Medewerkers voor boeiende projecten.

Hier draait alles om het actief benaderen van klanten, en jij als Klantadviseur: Sales speelt een cruciale rol in het optimaliseren van het klantcontact. Laat je positieve stemgeluid het verschil maken en wordt het sprankelende gezicht van ons team!

generation-z-in-contactcenter

Wat ga ik verdienen?

PLUS NOG VEEL MEER EXTRA'S

Financiële opsteker

Financiële opsteker

Start met een bruto uurloon van €13,80 vanaf 21 jaar. Ben je onder de 21 jaar, dan ontvang je €11,51 bruto.

Inclusief 8% vakantietoeslag en de mogelijkheid om vakantiedagen te sparen.

flexibiliteit

Flexibiliteit in overvloed

Kies werktijden die bij jou passen binnen de ruime openingstijden van ons contactcenter: ma t/m vrij 08:00-18:00 en op den duur de mogelijkheid om op zaterdag te werken tussen 08:00-16:30.

Ook avonden tot 20:00 zijn mogelijk.

werkplezier

Werkplezier op jouw voorwaarden

Deze functie biedt de mogelijkheid om zowel op kantoor als vanuit huis te werken, waarbij flexibiliteit en balans tussen werk en privé centraal staan. (Minimaal 1 tot 2 werkdagen per week op kantoor).

positieve werksfeer

Positieve werksfeer

Zinvol en gevarieerd werk
in een prettige omgeving
met leuke en behulpzame
collega's.

reizen

Stijlvol reizen

Niet alleen een gratis parkeerplaats op onze locatie, maar ook een volledige vergoeding van je OV-kosten. Geen zorgen over je reis naar de top!

groei in kennis

Groei in kennis en functie

Een uitgebreid opleidingsplan met trainingen en cursussen, zodat je altijd een stapje voor bent. En natuurlijk, talloze mogelijkheden om binnen ons bedrijf door te groeien.

Sollicitatieproces

IN 5 STAPPEN

Sollicitatie

Je hebt gesolliciteerd bij Quality Contacts

Bellen

Je wordt binnen 3 dagen gebeld om een intake in te plannen.

Intake

Na een positieve intake wordt er een afspraak gemaakt voor een Teams gesprek

hrm

Teamgesprek

Wanneer het Teams gesprek positief verloopt wordt er een afsluitend gesprek gepland op de vestiging

Eindgesprek

Bij een positief afsluitend gesprek ben je aangenomen!

Een dag uit het leven...

VAN EEN KLANTADVISEUR: SALES

Stel je voor: je dag begint met een hartelijk welkom van je enthousiaste collega’s in ons moderne klantcontactcentrum, gelegen in het bruisende Zwolle. In de ochtend werk je nauw samen met je toegewijde teamleider om de ideale balans te vinden tussen efficiëntie en een gezellige werksfeer.

Handig navigeer je door uitgaande telefoongesprekken, waarbij je producten, diensten of promoties presenteert aan klanten. Je beantwoordt vragen met een glimlach en enthousiasme, altijd gericht op het bevorderen van de verkoop.

Tijdens de lunch geniet je van een ontspannen sfeer met je team. Samen met je teamleider bespreek je uitdagende maar boeiende taken om klanten actief te benaderen en te overtuigen.

contactcenter_medewerker_outbound
inbound-klantcontact-medewerker-contactcenter

De middag staat in het teken van het aanbieden van producten of diensten aan potentiële klanten, waarbij je met jouw overtuigingskracht streeft naar upselling en cross-selling. Je weet dat jouw team altijd klaarstaat om te ondersteunen, wat de uitdaging ook mag zijn.

Terwijl de dag vordert, voel je de voldoening van het besef dat jouw inspanningen bijdragen aan het vergroten van de klanttevredenheid en het bevorderen van de verkoop. Je sluit de dag af met trots en tevredenheid, realiserend dat elk telefoongesprek een positief verschil maakt voor ons bedrijf en onze klanten.

Met een glimlach op je gezicht kijk je uit naar een nieuwe dag vol uitdagingen en mogelijkheden in het Outbound Medewerker avontuur! Solliciteer vandaag nog en start jouw sprankelende reis. Hier begint elke dag als een feestje.

Enthousiast?

DAN HOPEN WE JE BINNENKORT
IN ONS TEAM TE VERWELKOMEN!

klantenservice-uitbesteden

Langskomen kan ook!

Kom naar ons hoofdkantoor in Zwolle, we zitten vlakbij het centrum en aan de A28.