Onze oplossingen

Klantcontact oplossingen

Wij zijn hét full service contactcenter voor al uw klantcontact oplossingen. Van het klassieke outbound bellen, tot het volledig overnemen van de klantenservice, wij doen het al sinds 2005. Een klantenservice in eigen beheer kan een grote kostenpost zijn met niet-meetbaar resultaat. Bij Quality Contacts zijn alle conversies meetbaar en bieden we een eerlijke prijs. Zo heeft u alles zelf in de hand en biedt u uw klanten de beste service. Want uw klanten zijn onze klanten!

Klantenservice Uitbesteden


Onze klantcontactspecialisten leiden wij op het om klantcontact van uw klantenservice (tijdelijk) op te vangen. Als facilitair contactcenter zijn wij het verlengstuk van uw organisatie. U kunt uw klantenservice activiteiten met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Dit doen wij al jaren voor zowel startende webshops en organisaties als voor grote A- merken. En van eerstelijns klantenservice vragen tot complexe vraagstukken.


Sales & Telemarketing

 

Outbound telemarketing is een zeer effectief kanaal wanneer u meer uit uw bestaande klanten, donateurs of leden wil halen. U kunt zowel uw B2B als uw B2C outbound klantcontacten aan ons uitbesteden. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Van verrijkingscampagnes tot commerciële outbound telemarketing gesprekken, wij zijn het verlengstuk van uw organisatie om het gesprek aan te gaan met uw klanten.

 

Webcare, Social Media en Backoffice

 

Klantcontact is onze core business. Of het nu klantcontact is via webcare,  social media of als u ondersteuning wenst bij administratieve werkzaamheden zoals data entry, post verwerking of email, onze klantcontact specialisten staan voor u klaar.

U kunt uw klantenservice uitbesteden voor een tijdelijk of voor een langere periode door ons laten verzorgen. Klik hier om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

Campagne Management

 

De kennis die wij jarenlang hebben opgebouwd om expert te worden in klantcontact, delen we graag met u. Bij ‘onze medewerkers’ ziet u de medewerkers zich dagelijks met hart en ziel inzetten om het klantcontact op een hoog niveau te krijgen, en te houden. Elke campagne is uniek voor ons.

Ook u kunt gebruik maken van deze expertise. We zetten samen verschillende campagnes op, van doelstellingen tot het meten van conversie.

Ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen?