Onze diensten

Wij zijn hét fullservicebureau contactcenter voor alle soorten klantcontact oplossingen.

campagne_management_klantcontact_header

DEZE OPDRACHTGEVERS GINGEN JE VOOR

Klantcontact oplossingen

Klantcontact kent vele kanalen en voorkeuren. De één heeft de voorkeur om te bellen, de ander klimt liever in de chat of communiceert bij voorkeur via Whatsapp. Van outbound bellen, tot het volledig overnemen van de klantenservice wij doen het al sinds 2005.

Een klantenservice in eigen beheer kan een grote kostenpost zijn met niet-meetbaar resultaat. Bij Quality Contacts zijn alle conversies meetbaar en bieden we een eerlijke prijs. 

Klantenservice uitbesteden

Onze klantadviseurs leiden wij op om het klantcontact van  jouw klantservice tijdelijk of structureel te ondersteunen en op te vangen. Als facilitair contactcenter zijn wij het verlengstuk van een organisatie.

Alle soorten klantenservice activiteiten kunnen met een gerust hart aan ons uitbesteed worden.

Webcare &
Social Media

Klantcontact is onze Core Business. Ons webcareteam kan jouw organisatie ondersteunen bij klantcontact via verschillende social kanalen, zowel reactief als proactief.

Dit kan via de open kanalen zoals Facebook, X, Instagram, Youtube en LinkedIn of klantforums, als gesloten kanalen zoals Facebook Messenger, WhatsApp en LiveChat. Je kunt webcare uitbesteden voor een tijdelijke, of langere periode.

Sales &
Telemarketing

Outbound telemarketing is een zeer effectief kanaal wanneer je meer uit jouw bestaande klanten, donateurs of leden wilt halen. Je kunt zowel B2B als B2C outbound klantcontacten aan ons uitbesteden. We bespreken graag de mogelijkheden.

Van verrijkingscampagnes tot commerciële outbound telemarketing gesprekken, wij zijn het verlengstuk van uw organisatie om het gesprek aan te gaan met jouw klanten.

 

advies-en-consultancy

Advies & Consultancy

De kennis die wij jarenlang hebben opgebouwd om expert te worden in klantcontact, delen we graag met je. Bij ‘onze medewerkers’ zie je de medewerkers zich dagelijks met hart en ziel inzetten om het klantcontact op een hoog niveau te krijgen, en te houden. Elke campagne is uniek voor ons.

Ook jij kunt gebruik maken van deze expertise. We zetten samen verschillende campagnes op, van doelstellingen tot het meten van conversie.

Ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen?