Onze organisatie

Onze missie

De missie van Quality Contacts zit al besloten in de naam. Ons streven is om hét contactcenter te zijn dat bekend staat om kwaliteit, kennis van zaken, een uitstekende dienstverlening en een hoog serviceniveau, wat leidt tot duurzame relaties tussen medewerkers, opdrachtgevers en leveranciers.

Onze ontwikkeling

We bestaan al sinds 2005 en hebben sinds die tijd een enorme groei doorgemaakt. Van nieuwe vestigingen tot verhuizingen en van sponsoring tot bellen voor het Knoop in je zakdoek gala.

Wilt u weten wat onze mijlpalen zijn en hoe wij ons ontwikkeld hebben?

Onze kernwaarden

We hebben kwaliteit in ons DNA zitten, dat mag duidelijk zijn met een naam als Quality Contacts. Onze kernwaarden worden uitgedragen door al onze medewerkers, omdat ze echt leven in de organisatie. Benieuwd geworden hoe? Lees dan hier onze kernwaarden.

Onze medewerkers

Wij weten dat onze medewerkers het grootste goed zijn. Ze zijn belangrijk voor ons en we doen er alles aan om ze te ontwikkelen, op de goede plek neer te zetten en ze te houden. Één van onze grootste krachten is ons gezellige, hechte team waarin elke stem telt. Maak hier kennis met de staff van Quality Contacts.

Ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen?