WERKEN BIJ
QUALITY CONTACTS

Alle vacatures

Werken bij Quality Contacts

HIER STARTEN JOUW KANSEN

Quality Contacts is sinds 2005 hét adres voor het uitbesteden van klantenservice, het uitvoeren van telemarketing en outbound strategieën en voor het uitbesteden van social media webcare. 

Bij QC werken ongeveer 210 medewerkers waarvan 35 man op de ondersteunende afdeling.

Quality Contacts is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Ook minder valide kandidaten kunnen bij ons terecht door onze aangepaste faciliteiten.

Hieronder vind je een overzicht van de openstaande vacatures waaraan wij op dit moment werken voor onze opdrachtgevers.

Indien er voor jou op dit moment geen passende vacature bij staat maar je toch met ons in contact wenst te komen voor toekomstige mogelijkheden, mail dan jouw gegevens naar personeel@qualitycontacts.nl of bel 06 46 89 04 30.

Alle openstaande vacatures

Klantadviseur Noordhoff

28 - 40 uur

verdiensten

€13,80 bruto per uur (vanaf 21 jaar)

Contactcenter

Wij hebben een samenwerking met Noordhoff, en we zijn momenteel op zoek naar enthousiaste klantadviseurs voor Noordhoff. Hier draait alles om het leveren van hoogwaardige service, en jij als klantadviseur speelt een cruciale rol in het optimaliseren van het klantcontact.

Teamleider

Minimaal 32 uur

verdiensten

€2494 - €3440

Ondersteunende afdeling

Wij zoeken een gedreven professional die weet hoe je een team kan motiveren en de ambitie heeft om zijn team naar een hoger niveau te tillen. In de rol als Teamleider werk je nauw samen met je Cliënt Service Manager om er gezamenlijk voor te zorgen dat jullie projecten perfect draaien!

Klantadviseur Sanquin

24 - 40 uur

verdiensten

€13,80 bruto per uur

Contactcenter

screening_icon

Wij doen een VOG check voor deze functie

Wij, in samenwerking met Sanquin, zoeken enthousiaste Service Medewerkers voor ons bijzondere Donor Service Center. Hier draait alles om levensreddende donaties, en jij kunt als Service Medewerker het klantcontact optimaliseren. 

Klantadviseur Medipoint

24 - 40 uur

verdiensten

€13,80 met een projectverhoging naar €14,00 euro bruto p/u

Contactcenter

screening_icon

Wij doen een VOG check voor deze functie

Wij, in samenwerking met Medipoint, zoeken enthousiaste Service Medewerkers voor de grootste aanbieder van zorghulpmiddelen. Hier draait alles om het verbeteren van levenskwaliteit door het bieden van zorghulpmiddelen, en jij kunt als Service Medewerker het klantcontact optimaliseren.

Service Specialist Bouwmarkt

24 - 40 uur

verdiensten

€13,80 bruto per uur (vanaf 21 jaar)

Contactcenter

Wij werken in samenwerking met verschillende bedrijven, en we zijn momenteel op zoek naar enthousiaste klantenservice medewerker bouwmarkt voor onze bouwmarkt partner. Hier draait alles om het leveren van hoogwaardige service, en jij als Service Specialist Bouwmarkt speelt een cruciale rol in het optimaliseren van het klantcontact, daarnaast is het heel fijn als je de Franse taal beheerst.

Inbound klantadviseur

24 - 40 uur

verdiensten

€13,80 bruto per uur (vanaf 21 jaar)

Contactcenter

Wij werken in samenwerking met verschillende bedrijven, en we zijn momenteel op zoek naar enthousiaste Inbound klantadviseurs voor diverse boeiende projecten. Hier draait alles om het leveren van hoogwaardige service, en jij als Inbound klantadviseur speelt een cruciale rol in het optimaliseren van het klantcontact.

Klantadviseur Sales

24 - 40 uur

verdiensten

€13,80 bruto per uur (vanaf 21 jaar)

Contactcenter

Wij werken samen met diverse bedrijven en zijn momenteel op zoek naar enthousiaste klantadviseurs voor boeiende projecten. Hier draait alles om het actief benaderen van klanten, en jij als klantadviseur Sales speelt een cruciale rol in het optimaliseren van het klantcontact.

Open sollicitatie

24 - 40 uur

verdiensten

€13,80 per uur (vanaf 21 jaar)

Contactcenter of ondersteunende afdeling

Staat er voor jou geen passende functie in het vacature overzicht? Wij ontvangen graag jouw open sollicitatie. 

Mail: personeel@qualitycontacts.nl
of bel Bas: 06 – 46 89 04 30.