Werken bij Quality Contacts
Quality Contacts is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega's. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.
Ook minder valide kandidaten kunnen bij ons terecht door onze aangepaste faciliteiten.
Mocht de juiste functie voor jou momenteel niet beschikbaar zijn, geen probleem. Wij ontvangen graag jouw open sollicitatie.

Openstaande vacatures

Recruiter

Als Recruiter ben jij extern gericht aan het werk en is het jouw voornaamste rol om de juiste kandidaten te vinden. Door jouw geweldige wervende vacatureteksten reageren veel kandidaten en weet jij de beste match te maken op basis van werkervaring en (ontwikkelbare) competenties.

Bekijk de vacature

ICT-Manager

Als ICT-Manager bij Quality Contacts ben je onderdeel van het kloppende hart van ons bedrijf, de afdeling ICT! Samen met je team én externe partners ben je verantwoordelijk voor het breed scala aan ICT voorzieningen waaronder applicaties, werkplekken, servers en netwerk waarin iedereen met zijn of haar expertise een steentje bijdraagt.

Bekijk de vacature

Sales Teamleider

Met jouw positieve energie zorg je voor een echte sfeer en motivatie van onze medewerkers. Door coaching en begeleiding verbeter je hun communicatieve vaardigheden.

Bekijk de vacature

Webcare Medewerker

Is communicatie jouw passie? Ben jij klantgericht en sociaal vaardig? Wil jij jouw kwaliteiten benutten en ontwikkelen in een flexibele job binnen een dynamische organisatie en heb je veel affiniteit met Social Media?

Bekijk de vacature

Staat er voor jou geen passende functie in het vacature overzicht?

Vul onderstaande formulier in voor een open sollicitatie.

Door dit formulier in te sturen geef je Quality Contacts toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken.
In ons Privacy Statement vindt je meer informatie over het verwerken van persoonsgegevens.

Ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen?