Kwaliteit in betrokkenheid

Kwaliteit begint bij gemotiveerde medewerkers. Dat is precies wat ons zo bijzonder maakt. We zijn groot geworden door klein te zijn en dat zie je terug. Maak kennis met de medewerkers die het reilen en zeilen bij Quality Contacts dagelijks mogelijk maken.

eigenaar van Quality contacts

Age de Jong

Eigenaar

Eigenaar sinds: 2005

Niels en ik zijn Quality Contacts in 2005 samen gestart. Toen met slechts 10 medewerkers, inmiddels zijn we met plusminus 250 medewerkers een middelgrote organisatie. Een organisatie waar we tot de dag van vandaag trots op zijn. De dagelijkse aansturing laten we aan anderen over, maar de betrokkenheid is nog altijd even groot!

Eigenaar van Quality contacts

Niels Vader

Eigenaar

Eigenaar sinds: 2005

Ik mag me samen met Age trotse eigenaar van deze ambitieuze organisatie noemen. Inmiddels opereren we op de achtergrond, maar we weten wat er op dagelijkse basis gebeurd. Heb je goede ideeën ter verbetering van de organisatie? Dan maak ik graag kennis met je onder het genot van een kop koffie!

Directeur van Quality Contacts

Reino Rozendaal

Directeur

In dienst sinds: 2010

Ik ben verantwoordelijk voor het dagelijks operationeel beleid van de organisatie. Een diverse baan met brede verantwoordelijkheden. Daarom kun je voor bijna alles bij mij aankloppen!

Kim Vermue Sales manager van Quality contacts

Kim Vermuë

Manager Sales

In dienst sinds: 2007

Ik help organisaties met het verbeteren van klantcontact. Het verbinden van de juiste mensen, inzichten, processen en techniek  is waar ik me dagelijks vol passie voor inzet!

Frank Boer projectmanager Quality contacts

Frank Boer

Projectmanager

In dienst sinds: 2020

Het inrichten en verbeteren van klantcontact processen, laat dat maar aan mij over. Hoe complexer of uitdagender het vraagstuk, hoe enthousiaster ik word!

Pjoth Hilberink Projectmanager van Quality Contacts

Pjotr Hilberink

Projectmanager

In dienst sinds: 2012

Ik sta altijd open voor een goed gesprek om samen te kijken naar de mogelijkheid om klantcontact vraagstukken te verbeteren. Dat is mijn werk, dat doe ik dagelijks er daar heb ik heel veel plezier in!

Dianne Koster Manager recruitment van Quality Contacts

Dianne Koster

Manager Recruitment

In dienst sinds: 2013

Ik zet mij dagelijks met veel enthousiasme in om de juiste mensen aan de juiste functies en werkzaamheden te koppelen. De functies zijn verschillend maar er is 1 gezamenlijke passie: klantcontact!

Voor acquisitie word ik niet graag gebeld.

Rene Gisbertz manager ICT van Quality Contacts

René Gisbertz

Manager IT

In dienst sinds: 2019

Geen IT vraagstuk is mij onbekend. Al je vragen en verzoeken op ICT gebied, van telefonie en werkplekken tot netwerk en ontwikkeling van applicaties beantwoord ik van harte!

Funda Aydin HR adviseur van quality contacts

Funda Aydin

HR Adviseur

In dienst sinds: 2014

Je mag mij benaderen voor alle HR gerelateerde zaken en vraagstukken. Vanuit mijn rol als vertrouwenspersoon kun je tevens bij mij terecht om je geluk en je verdriet te delen.

Famke Smidt Manager Kwaliteit

Famke Smidt

Manager Kwaliteit

In dienst sinds: 2018

Ik sta voor kwaliteit van A tot Z, processen in kaart brengen en optimaliseren, gesprekken naar een hoger niveau tillen! Alles wat met kwaliteit te maken heeft binnen het contactcenter is aan mij besteed. En uiteraard even bijpraten onder het genot van een kopje koffie, daar kan je mij ook voor benaderen.

Annemein Lancel van quailty contacts

Annemein Lancel

Medewerker kwaliteit

In dienst sinds: 2021

Mijn rol in de organisatie draait om kwaliteit. Het bewaken en monitoren van gesprekskwaliteit maar ook van onze interne processen.

Maarten Plaatsman van Quality Contacts

Maarten Plaatsman

Medewerker financiële zaken

In dienst sinds: 2006

Ik verzorg salarisadministratie en verwerk de inkomende en uitgaande facturen. Je kunt me spreken voor financiële zaken en betalingen.

Joan Janssen kwaliteitsmedewerker van Quality Contacts

Joan Janssen

Medewerker kwaliteit

In dienst sinds: 2012

Ik beoordeel of gesprekken voldoen aan de wet- en regelgeving voor telemarketing gesprekken en geef graag verdere uitleg over compliance vraagstukken. Daarnaast bied ik ondersteuning in commerciële gesprekstechnieken en geef ik handvatten om binnen een gesprek het beste uit jezelf te halen en overtuigend naar een klant toe over te komen.

Jos Beekers kwaliteitsmedewerker van Quality Contacts

Jos Beekers

Medewerker kwaliteit

In dienst sinds: 2011

Als compliance medewerker is mijn doel om toe te zien op de naleving van wet-en regelgeving binnen onze organisatie en om  de gesprekken van onze medewerkers  naar een hoger niveau te tillen.

Barbara Kamphuis WFM/traffic coordinator van Quality Contacts

Barbara Kamphuis

Teamleider

In dienst sinds: 2012

Mijn passie is verbinding maken met mensen en hen de handvatten geven om te verbinden met zichzelf en andere mensen. Sturing geven op de sales- en kwaliteitscijfers en van daaruit mijn team verbeteren is wat mij drijft. Ik analyseer graag de cijfers en vertaal dit naar de medewerkers zodat zij hun werk beter kunnen doen.

Mariel Dalhuizen Planner van Quality Contacts

Mariel Dalhuisen

Planner

In dienst sinds: 2012

Ik draag zorg voor het controleren van de urenregistratie van de agents. Bij bijzonderheden/vragen over rooster,- (wijzigingen) en verlofzaken mag je mij altijd benaderen! Daarbij ben ik ook één van de BHV-ers bij Quality Contacts.

Arjan van der Veen medewerkers ICT van Quality contacts

Arjan van der Veen

Medewerker ICT

In dienst sinds: 2020

Als DevOps engineer houd ik mij bezig met alle zaken rondom applicatieontwikkeling. Daarbij lever ik ondersteuning bij de operationele zaken van Quality Contacts. Van scripts schrijven tot werkplekkenbeheer, ik ben van alle markten thuis. Je mag mij altijd benaderen om ideeën over ICT uit te wisselen.

Jolanda van der Steeds teamleider van Quality contacts

Jolanda van der Steege

Teamleider

In dienst sinds: 2012

Het begeleiden van onze medewerkers zodat de klanten van onze opdrachtgevers het beste advies krijgen. Dat is waar ik dagelijks met veel passie mijn bijdrage aan mag leveren!

Lizette van de Wetering trainer van quality contacts

Lizette van de Wetering

Trainer

In dienst sinds: 2021

Als trainer breng ik kennis en vaardigheden over en enthousiasmeer ik onze medewerkers, dat geeft mij iedere dag veel energie en werkplezier!

Jorien van den Brink teamleider van Quality Contacts

Jorien van den Brink

Teamleider

In dienst sinds: 2011

De rol van Teamleider is veelzijdig en afwisselend. Bij QC voel ik me als een vis in het water. Het enthousiasmeren en het verbeteren van mijn team is waar ik me dagelijks met veel plezier voor in zet!

Ingrid Vink teamleider van Quality Contacts

Ingrid Vink

Teamleider

In dienst sinds: 2007

Mijn jarenlange (sales) ervaring zet ik graag in om iedereen specialist te maken in telemarketing. Weten hoe je het perfecte salesgesprek voert? Ik kan je er bij helpen, waarbij compliance en kwaliteit een prominent onderdeel zijn van het gesprek.

Judith Schenkel Trainer van quality contacts

Judith Schenkel

Trainer

In dienst sinds: 2010

Bij mij mag iedereen aankloppen met vragen, of advies geven op het gebied van educatie, persoonlijke ontwikkeling, trainen, verbinden of het optimaliseren klantbeleving. Mensen naar een hoger niveau brengen en processen verbeteren, daar word ik blij van!

Tomas Ruitenberg teamleider bij Quality contacts

Tomas Ruitenberg

Teamleider

In dienst sinds: 2020

Ik ondersteun Quality Contacts door de kwaliteit van onze medewerkers te waarborgen richting de klant door middel van coaching, training en een leuke werksfeer te creëren. Daarnaast kan ik altijd benaderd worden voor projectinhoudelijke vragen! Naast mijn functie als teamleider ben ik ook bezig met mijn afstudeerproject naar functievorming binnen Quality Contacts.

Leon Boom teamleider van Quality contacts

Leon Boom

Teamleider

In dienst sinds: 2019

Voor het inrichten en verbeteren van een klantenservice organisatie  via telefonie, mail en social media mag je mij om advies vragen! Mijn opgedane kennis van de afgelopen jaren deel ik graag met je.

Emiel van der Molen teamleider bij quality contacts

Emiel van der Molen

Projectmanager

In dienst sinds: 2021

Ik ben met veel plezier projectmanager bij Quality contacts. Mijn kracht is mijn team te ondersteunen en te laten ontplooien tot hun beste zelf. Ik doe mijn werk goed als iedereen zijn beste resultaten behaalt.

Medewerker van Quality Contacts Michelle facilitair coordinator

Michelle van der Vegt

Facilitair coördinator

In dienst sinds: 2019

Als facilitair coördinator zorg ik ervoor dat de praktische werkomstandigheden binnen het bedrijf voldoende ondersteunend zijn voor de medewerkers. Dit is een leuke en veelzijdige functie die ik met veel plezier uitvoer.

Lisa Meijer van quality contacts

Lisa Meijer

Teamleider

In dienst sinds: 2021

Mijn team ondersteunen zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen, dat motiveert me elke dag weer. Ik vind het erg belangrijk dat iedereen zijn/haar kwaliteiten leert kennen en volledig kan benutten. Hierbij vind ik het belangrijk dat ik als coach aan de zijlijn van dat proces sta en ze daarin begeleid als dat nodig is.

Medewerker Quality contacts op brug - ICT medewerker

Jacco Hoogervorst

Medewerker ICT

In dienst sinds: 2013

Samen met mijn IT collega’s bedenken en maken we alle IT vraagstukken vanuit opdrachtgevers en de interne organisatie. Van kennisbank tot script, van rapportages tot het koppelen van systemen. Van nulletjes en eentjes word ik blij! En ik kan nog communiceren ook.

Samantha Bal van Quality contacts

Samantha Bal

HR medewerker

In dienst sinds: 2021

Gedurende mijn studie HRM heb ik van QC de mogelijkheid gekregen om werkervaring op te doen. Samen met mijn collega’s help ik je graag verder met alle HR gerelateerde vragen.

Medewerker van Quality contacts naast een kast - Martin Smitz Quality contacts

Martin Smitz

Medewerker ICT

In dienst sinds: 2021

Geen IT-vraagstuk is mij onbekend maar mijn kennis ligt vooral bij IT Service Management zoals Incident, Problem en Change beheer. Al je vragen en verzoeken op ICT gebied, van user accounts, werkplekken, VPN tot netwerk en applicaties beantwoord ik graag!

Medewerker van Quality contacts naast een kast - Rita Hanenkamp Quality contacts

Rita Hanekamp

Teamleider

In dienst sinds: 2018

Het is mijn passie om medewerkers, die nieuw op een project komen, te begeleiden en ondersteunen zodat ze groeien in hun rol en met veel enthousiasme en kennis de klant op een professionele manier te woord staan.

Bas Schoonderwoerd quality contacts

Bas Schoon-
derwoerd

Recruiter

In dienst sinds: 2020

Matchen is mijn passie! Mijn taak is het aantrekken, werven en selecteren van de juiste personen voor een bepaalde functie bij Quality Contacts.

Ik ben altijd met veel plezier op zoek naar leuke nieuwe mensen voor onze mooie organisatie!

Maarten goosink van Quality contacts

Maarten Goosink

Teamleider

In dienst sinds: 2019

Bij Quality Contacts werk ik met veel plezier als teamleider. Wat bij me past is de informele sfeer die me uitdaagt me te ontwikkelen in mijn rol. Dat ik in deze rol zelf ook de ontwikkeling van anderen kan ondersteunen, zie ik al een hele mooie bonus en maakt dat mijn functie elke dag weer een uitdaging biedt!

Thessa Koggel teamleider quality contacts visual lachende vrouw

Thessa Koggel

Teamleider

In dienst sinds: 2021

Met veel enthousiasme ben ik begonnen als Teamleider bij Quality Contacts. Mijn ambitie om te groeien in deze functie, samen met mijn wens om mensen te helpen in hun ontwikkeling, maken dat ik me als Teamleider helemaal thuis voel!

Annemarie Hoekstra marketeer bij Quality Contacts visual lachende vrouw

Annemarie Hoekstra

Marketeer

In dienst sinds: 2021

Wat mij motiveert is de snelheid waarmee marketing zich beweegt en de veelzijdigheid van de functie. De ene dag ben ik bezig met het schrijven van SEO blogs en content posts, een dag later sta ik te fotograferen bovenop een dak om me daarna bezig te houden met de vormgeving van onze nieuwsbrieven. Een functie die nooit saai is en die me elke dag weer laat genieten.

Werkplek voor het team van Quality Contacts

Sta jij hier straks?

In dienst sinds: morgen?

Kom jij bij ons werken?
Kijk op: werken bij Quality Contacts!

Wil je ook deel uitmaken van dit geweldige team?