Kwaliteit in betrokkenheid

Kwaliteit begint bij gemotiveerde medewerkers. Dat is precies wat ons zo bijzonder maakt. We zijn groot geworden door klein te zijn en dat zie je terug. Maak kennis met de medewerkers die het reilen en zeilen bij Quality Contacts dagelijks mogelijk maken.

Judith Schenkel Trainer van quality contacts

Judith Schenkel

Trainer

In dienst sinds: 2010

Bij mij mag iedereen aankloppen met vragen, of advies geven op het gebied van educatie, persoonlijke ontwikkeling, trainen, verbinden of het optimaliseren klantbeleving. Mensen naar een hoger niveau brengen en processen verbeteren, daar word ik blij van!

Leon Boom

Leon Boom

Projectmanager

In dienst sinds: 2019

Voor het inrichten en verbeteren van een klantenservice organisatie  via telefonie, mail en social media mag je mij om advies vragen! Mijn opgedane kennis van de afgelopen jaren deel ik graag met je.

Famke Smidt Manager Kwaliteit

Famke Smidt

Manager Kwaliteit

In dienst sinds: 2018

Ik sta voor kwaliteit van A tot Z, processen in kaart brengen en optimaliseren, gesprekken naar een hoger niveau tillen! Alles wat met kwaliteit te maken heeft binnen het contactcenter is aan mij besteed. En uiteraard even bijpraten onder het genot van een kopje koffie, daar kan je mij ook voor benaderen.

Jos Beekers kwaliteitsmedewerker van Quality Contacts

Jos Beekers

QM medewerker

In dienst sinds: 2011

Als compliance medewerker is mijn doel om toe te zien op de naleving van wet-en regelgeving binnen onze organisatie en om  de gesprekken van onze medewerkers  naar een hoger niveau te tillen.

Mariel Dalhuisen

Medewerker kwaliteit

In dienst sinds: 2012

Ik draag zorg voor het controleren van de urenregistratie van de agents. Bij bijzonderheden/vragen over rooster,- (wijzigingen) en verlofzaken mag je mij altijd benaderen! Daarbij ben ik ook één van de BHV-ers bij Quality Contacts.

Kim Vermue Sales manager van Quality contacts

Kim Vermuë

Business manager Sales en Marketing

In dienst sinds: 2007

Ik help organisaties met het verbeteren van klantcontact. Het verbinden van de juiste mensen, inzichten, processen en techniek is waar ik me dagelijks vol passie voor inzet! Daarnaast ben ik commercieel eindverantwoordelijk binnen Quality Contacts, en lid van het managementteam. Heb je een leuk idee of een vraagstuk? Ik maak graag kennis met je!

Barbara Kamphuis WFM/traffic coordinator van Quality Contacts

Barbara
Kamphuis

Teamleider

In dienst sinds: 2012

Mijn passie is verbinding maken met mensen en hen de handvatten geven om te verbinden met zichzelf en andere mensen. Sturing geven op de sales- en kwaliteitscijfers en van daaruit mijn team verbeteren is wat mij drijft. Ik analyseer graag de cijfers en vertaal dit naar de medewerkers zodat zij hun werk beter kunnen doen.

Ingrid Vink teamleider van Quality Contacts

Ingrid Vink

Teamleider

In dienst sinds: 2007

Mijn jarenlange (sales) ervaring zet ik graag in om iedereen specialist te maken in telemarketing. Weten hoe je het perfecte salesgesprek voert? Ik kan je er bij helpen, waarbij compliance en kwaliteit een prominent onderdeel zijn van het gesprek.

Rita Hanekamp

Teamleider

In dienst sinds: 2018

Het is mijn passie om medewerkers, die nieuw op een project komen, te begeleiden en ondersteunen zodat ze groeien in hun rol en met veel enthousiasme en kennis de klant op een professionele manier te woord staan.

Chris Gils

Manager IT

In dienst sinds: 2022

In een wereld die steeds verder digitaliseert en automatiseert groeit het belang van goed functionerende ICT middelen. Als manager IT ben ik de schakel tussen de verschillende afdelingen en het IT team en is het aan mij de taak om het IT beleid te ontwikkelen en te implementeren en samen met het team bij te dragen aan de kwaliteit van ICT binnen Quality Contacts.

Joan Janssen kwaliteitsmedewerker van Quality Contacts

Joan Janssen

QM medewerker

In dienst sinds: 2012

Ik beoordeel of gesprekken voldoen aan de wet- en regelgeving voor telemarketing gesprekken en geef graag verdere uitleg over compliance vraagstukken. Daarnaast bied ik ondersteuning in commerciële gesprekstechnieken en geef ik handvatten om binnen een gesprek het beste uit jezelf te halen en overtuigend naar een klant toe over te komen.

Pjoth Hilberink Projectmanager van Quality Contacts

Pjotr Hilberink

Operationeel Manager

In dienst sinds: 2012

Ik zie het als mijn dagelijkse missie om het uiterste uit mensen, middelen en methoden te halen. Ik sta altijd open voor een goede gesprek om samen te kijken naar de mogelijkheid om klantcontact vraagstukken op te lossen en te verbeteren. Dat is mijn werk, dat doe ik dagelijkse en daar heb ik heel veel plezier in! Naast operationeel eindverantwoordelijke binnen Quality Contacts ben ik tevens lid van het managementteam!

Tomas Ruitenberg teamleider bij Quality contacts

Tomas
Ruitenberg

HR medewerker

In dienst sinds: 2020

Na een periode waar ik verschillende werkzaamheden heb verricht binnen Quality Contacts, heb ik een nieuwe uitdaging binnen QC gekregen. Namelijk als HR medewerker, dit sluit goed aan bij de passie die ik heb voor dit werkveld. Als je HR gerelateerde vragen hebt help ik je graag! Schroom dus niet om bij mij op de deur te kloppen.

Maarten Plaatsman van Quality Contacts

Maarten Plaatsman

Medewerker financiële zaken

In dienst sinds: 2006

Ik verzorg salarisadministratie en verwerk de inkomende en uitgaande facturen. Je kunt me spreken voor financiële zaken en betalingen.

Lizette van de Wetering trainer van quality contacts

Lizette van de Wetering

Trainer

In dienst sinds: 2021

Als trainer breng ik kennis en vaardigheden over en enthousiasmeer ik onze medewerkers, dat geeft mij iedere dag veel energie en werkplezier!

Arjan van der Veen medewerkers ICT van Quality contacts

Arjan van der Veen

Medewerker ICT

In dienst sinds: 2020

Als DevOps engineer houd ik mij bezig met alle zaken rondom applicatieontwikkeling. Daarbij lever ik ondersteuning bij de operationele zaken van Quality Contacts. Van scripts schrijven tot werkplekkenbeheer, ik ben van alle markten thuis. Je mag mij altijd benaderen om ideeën over ICT uit te wisselen.

Medewerker Quality contacts op brug - ICT medewerker

Jacco Hoogervorst

Medewerker ICT

In dienst sinds: 2013

Samen met mijn IT collega’s bedenken en maken we alle IT vraagstukken vanuit opdrachtgevers en de interne organisatie. Van kennisbank tot script, van rapportages tot het koppelen van systemen. Van nulletjes en eentjes word ik blij! En ik kan nog communiceren ook.

Eigenaar van Quality contacts

Niels Vader

Eigenaar

Eigenaar sinds: 2005

Ik mag me samen met Age trotse eigenaar van deze ambitieuze organisatie noemen. Inmiddels opereren we op de achtergrond, maar we weten wat er op dagelijkse basis gebeurd. Heb je goede ideeën ter verbetering van de organisatie? Dan maak ik graag kennis met je onder het genot van een kop koffie!

Jolanda van der Steeds teamleider van Quality contacts

Jolanda van der Steege

HR manager

In dienst sinds: 2012

Het begeleiden van onze medewerkers zodat de klanten van onze opdrachtgevers het beste advies krijgen. Dat is waar ik dagelijks met veel passie mijn bijdrage aan mag leveren!

Jorien van den Brink teamleider van Quality Contacts

Jorien van den Brink

Teamleider

In dienst sinds: 2011

De rol van Teamleider is veelzijdig en afwisselend. Bij QC voel ik me als een vis in het water. Het enthousiasmeren en het verbeteren van mijn team is waar ik me dagelijks met veel plezier voor in zet!

Projectmanager Jelte

Jelte
Posthumus

Projectmanager

In dienst sinds: 2023

Ik ben de verbindende schakel tussen een aantal opdrachtgevers en onze interne organisatie. Ik draag daarbij de mooie verantwoordelijkheid voor de teams die de klanten van deze opdrachtgevers zo goed mogelijk helpen, elke dag weer.

Medewerker van Quality Contacts Michelle facilitair coordinator

Michelle van der Vegt

Facilitair coördinator

In dienst sinds: 2019

Als facilitair coördinator zorg ik ervoor dat de praktische werkomstandigheden binnen het bedrijf voldoende ondersteunend zijn voor de medewerkers. Dit is een leuke en veelzijdige functie die ik met veel plezier uitvoer.

Annemarie Hoekstra marketeer bij Quality Contacts visual lachende vrouw

Annemarie Hoekstra

Marketeer

In dienst sinds: 2021

Wat mij motiveert is de snelheid waarmee marketing zich beweegt en de veelzijdigheid van de functie. De ene dag ben ik bezig met het schrijven van SEO blogs en content posts, een dag later sta ik te fotograferen bovenop een dak om me daarna bezig te houden met de vormgeving van onze nieuwsbrieven. Een functie die nooit saai is en die me elke dag weer laat genieten.

Kaan Öner

Medewerker ICT

In dienst sinds: 2022

Van scripts schrijven tot werkplekkenbeheer, VPN tot netwerk en applicaties, ik ben degene bij wie je moet zijn! Bij vragen en problemen op ICT gebied kan ik meekijken en zoek ik de juiste oplossing, van afstand en op locatie.

Bas Schoon-derwoerd

Recruiter

In dienst sinds: 2020

Matchen is mijn passie! Mijn taak is het aantrekken, werven en selecteren van de juiste personen voor een bepaalde functie bij Quality Contacts.

Ik ben altijd met veel plezier op zoek naar leuke nieuwe mensen voor onze mooie organisatie!

Lisa Meijer van quality contacts

Lisa Meijer

Teamleider

In dienst sinds: 2021

Mijn team ondersteunen zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen, dat motiveert me elke dag weer. Ik vind het erg belangrijk dat iedereen zijn/haar kwaliteiten leert kennen en volledig kan benutten. Hierbij vind ik het belangrijk dat ik als coach aan de zijlijn van dat proces sta en ze daarin begeleid als dat nodig is.

eigenaar van Quality contacts

Age de Jong

Eigenaar

Eigenaar sinds: 2005

Niels en ik zijn Quality Contacts in 2005 samen gestart. Toen met slechts 10 medewerkers, inmiddels zijn we met plusminus 250 medewerkers een middelgrote organisatie. Een organisatie waar we tot de dag van vandaag trots op zijn. De dagelijkse aansturing laten we aan anderen over, maar de betrokkenheid is nog altijd even groot!

Thessa Koggel

Projectmanager

In dienst sinds: 2021

Met veel enthousiasme ben ik begonnen als Teamleider bij Quality Contacts. Mijn ambitie om te groeien in deze functie, samen met mijn wens om mensen te helpen in hun ontwikkeling, maken dat ik me als Teamleider helemaal thuis voel!

Anne-Roos Zuurbier

QM medewerker

In dienst sinds: 2022

Communicatie en kwaliteit is mijn passie! Door dit te combineren kan ik het Quality Team ondersteunen met de beoordelingen van gesprekken en toezien dat de regelgeving goed geïmplementeerd wordt. Door dit te doen kunnen we samen als organisatie een goede kwaliteit beloven en dit dan ook waarborgen.

Daarnaast heb ik dankzij mijn creatieve achtergrond altijd wel out of the box oplossingen en sta ik er ook zeker voor open om over verschillende onderwerpen te brainstormen. Dus kom gerust eens langs!

Kim Verbiesen

Recruiter

In dienst sinds: 2021

Ik zorg ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt. Ik plaats berichten op social media voor het werven van nieuwe medewerkers en ik houd me bezig met de selectie van kandidaten tijdens sollicitaties.

Caroline Horvath

Teamleider

In dienst sinds: 2021

Door interne doorstroming en opleiding ben ik in de ontzettend leuke rol van Teamleider gekomen. Datakwaliteit, het up to date houden van de kennisbank en werkinstructies zijn werkgebieden waar ik mij erg prettig voel.

Het inhoudelijk beter en sterker maken van medewerkers door zelf tot in detail op de hoogte te zijn is iets waar ik veel energie van krijg!

Laureen - Teamleider webcare

Laureen Kok

Teamleider

In dienst sinds: 2022

Reageren op vragen en opmerkingen en het luisteren naar uitlatingen over bedrijven en organisaties als aanvulling op het klantcontact is wat mij enthousiast maakt en waar voor mij de uitdaging ligt.

Als teamleider webcare enthousiasmeer en ondersteun ik het webcare team zodat ze het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen.

Werkplek voor het team van Quality Contacts

Sta jij hier straks?

In dienst sinds: morgen?

Kom jij bij ons werken?
Kijk op: werken bij Quality Contacts!

Wil jij ook deel uitmaken van dit geweldige team?