Telemarketing & Outbound support

Effectiever verkopen

Een leuk gesprek met een uitstekend resultaat. Daar gaan we voor! Onze medewerkers zijn specialisten in outbound telemarketing. Wilt u meer halen uit uw bestaande klanten, of uw oude klanten weer benaderen met een mooi aanbod?

telemarketing-en-outbound-support-header
sanquin-logo_quality_contacts
npo_logo_quality_contacts
delta_fiber_logo_quality_contacts
ahold_delhaize-logo_quality_contacts

Benieuwd hoe wij samenwerken?

Jouw organisatie is ons vertrekpunt.

Klaar om je outbound een boost te geven?

Alle producten, diensten, sales- en marketing processen komen uitgebreid aan bod. Op basis van de doelstellingen maken we een plan van aanpak.

We zetten onze professionals in voor marktinventarisatie, lead kwalificatie, opvolging en leadgeneratie. Na de eerste resultaten evalueren en optimaliseren we het proces. We focussen ons op methodes die voor jou het beste werken en realiseren zo een optimale aanpak voor het vervolg.

Onze medewerkers zijn specialisten in outbound telemarketing. Wil je meer halen uit jouw bestaande klanten, of oude klanten weer benaderen met een mooi aanbod? aalbare inspanningen op het gebied van klantcontact.

Als specialist in sales en outbound support kunnen wij je onder meer ondersteunen bij:

Deze opdrachtgevers gingen je voor:

Telemarketing & outbound support in de praktijk

Delta Fiber

Quality Contacts belt voor Delta haar bestaande klanten om hen te attenderen op de extra mogelijkheden van mobiele telefonie waardoor zij een pakketvoordeel genieten.

NPO

Zowel inkomende en uitgaande telefoontjes, als webcare en emailcontacten handelen wij namens NPO af. Denk hierbij aan vragen, klachten en complimenten aan NPO.

Sanquin

Voor het Donor Service Center van Sanquin handelt Quality Contacts zowel inkomende als uitgaande contacten met haar donors af.

Wij helpen je!