• slide

    Werken bij

    Quality Contacts

Mocht u vragen hebben over het werken bij Quality Contacts, dan kunt u contact opnemen met onze HRM adviseurs in Zwolle of Schagen. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer
0224 – 224 224 of per e-mail: Personeel@QualityContacts.nl.Staat er voor u geen passende functie in het vacature overzicht?

Vul onderstaande formulier in voor een open sollicitatie.

Door dit formulier in te sturen geeft u Quality Contacts toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken. In onze Privacy Statement vindt u meer informatie over het verwerken van persoonsgegevens.


Werken bij Quality Contacts

Quality Contacts is altijd op zoek naar enthousiast en gemotiveerd personeel. Heb je net je examen achter de rug en zoek je een leuke bijbaan? Voel je je nog te jong om te stoppen met werken? Ben je moeder met schoolgaande kinderen? Of wil je gewoon weer lekker aan de slag? Wij hebben veel mogelijkheden op onze locaties in Zwolle en Schagen. Ook minder valide kandidaten kunnen bij ons terecht door onze aangepaste faciliteiten. Mocht de juiste functie voor jou momenteel niet beschikbaar zijn, geen probleem. Wij ontvangen graag jouw open sollicitatie.

img-content-werken-bij.jpg

Vacature overzicht


Kwaliteit zit in onze naam
Quality Contacts biedt je naast een goede werksfeer met veel collegialiteit, uitdagend werk in een jonge en snel groeiende organisatie. De missie van Quality Contacts zit al opgesloten in de naam. Het streven is om hét contactcenter te zijn dat bekend staat om kwaliteit, kennis van zaken, een uitstekende dienstverlening en een hoog serviceniveau, wat leidt tot duurzame relaties tussen medewerkers, opdrachtgevers en leveranciers.

Content